Předběžný program

Předběžný program 24. Mistrovství Evropy v lovu ryb
na umělou mušku, Vyšší Brod, 6. 6. – 11. 6. 2018

Středa 6. června 2018
  •   9:00 – 12:00 Příjezd týmů, registrace v Penzionu Herbertov
  • 11:00 – 14:00 Oběd, Penzion Herbertov
  • 13:30 – 15:00 Porada kapitánů, Penzion Herbertov
  • 15:00 – 15:30 Tisková konference, Penzion Herbertov
  • 14:00 – 18:00 Dětské sportovní odpoledne, Penzion Herbertov
  • 17:00 – 18:30 Večeře
  • 19:00 – 20:00 Zahájení Mistrovství Evropy, Penzion Herbertov
  • 20:00 – 23:00 Zahajovací banket  v Penzionu Herbertov
Čtvrtek 7. června 2018
  • 5:30 – 8:00 Snídaně
  • 6:00 – 7:30 Odjezdy autobusů na oficiální tréninky
  • 7:00  – 12:00 Oficiální trénink
  • 12:00 – 14:00 Oběd
  • 15:00 – 20:00 Oficiální trénink
  • 18:00 – 20:30 Večeře
  • 18:00 – 20:00 Porada sektorových rozhodčích
  • 20:15 – 22:00 Porada kapitánů – losování
Pátek 8. června 2018
  •  5:00 –   7:00 Snídaně
  •   5:30 –   7:30 Odjezd na závodní úseky
  •   7:00 – 12:00 První kolo soutěže (přesný rozpis záleží na závodním úseku)
  • 11:00 – 13:00 Oběd 
  • 15:00 – 21:00 Druhé kolo soutěže (přesný rozpis záleží na závodním úseku)
  • 19:00 – 22:00 Večeře
Sobota 9. června 2018
  •   5:00 –   7:00 Snídaně
  •   5:30 –   7:30 Odjezd na závodní úseky
  •   7:00 – 12:00 třetí kolo soutěže (přesný rozpis záleží na závodním úseku)
  • 11:00 – 13:00 Oběd 
  • odpoledne volno
Neděle 10. června 2018
  •   5:00 –   7:00 Snídaně
  •   5:30 –   7:30 Odjezd na závodní úseky (přesný rozpis záleží na závodním úseku)
  •   7:00 – 12:00 Čtvrté kolo soutěže (přesný rozpis záleží na závodním úseku)
  • 11:00 – 13:00 Oběd 
  • 15:00 – 21:00 Páté kolo soutěže (přesný rozpis záleží na závodním úseku)
  • 19:00 – 22:00 Večeře
Pondělí 11. června 2018
  •   5:00 –   7:00 Snídaně
  • 11:00 – 13:00 Oběd
  • 14:30 – 14:45 Odjezd autobusů k vyhlášení výsledků
  • 15:00 – 16:30 Vyhlášení výsledků a závěr šampionátu –  klášterní zahrada ve Vyšším Brodě
  • 17:00 – 24:00 Závěrečný banket, Penzion Herbertov, ukončení mistrovství
Úterý 12. června 2018
  • 7:00 – 11:00 Snídaně a odjezd